"Best ever" - Ruisruudut

Näin ylistävää kommenttia harvoin saa. Nyt tuli niin, että napsahti. Ensin meinas käydä hullusti. Koemaistaminen ei kai onnistunut ja kuvittelin jo nämä palat pussiin vihreän hunnun peittämänä, mutta onneksi jätin pussin pöytään. Näitä on nimittäin tehty meillä jo monta kertaa, liki joka päivä parin viikon ajan :O Ja tuo teinin antama arvosana! Arvostan.
Näitä itseasiassa verrattiin fazerin kaurapuikuloihin.
On vaan kuulkaa hyvää ja helppoakin helpompaa tehdä!




5dl kuumaa vettä
0,5dl ruokaöljyä
2tl suolaa
2rkl sokeria
1pss kuivahiivaa
4dl ruisjauhoja
5dl vehnäjauhoja

Sekoita kuumaan (n.+42´C) veteen suola, sokeri, öljy ja hiiva. Lopuksi lisää jauhot ja sekoita tasaiseksi. Ite oon sekoittanut pallovispilällä ihan käsivoimin (niitä ei paljoa tarvita :D ).
Levitä taikina leivinpaperille uunipellille, levitä tasaisesti koko pellille, taputtele jauhoja päälle ja leikkaa taikinapyörällä 4*4 palat. Anna kohota liinan alla n.40min. Paista 225 asteessa uunin keskiritilätasolla 20min. Irrota palat toisistaan ja nauti :P



Kommentit